KAMINSKI UMETCI Popust

Kaminski umetci imaju veću učinkovitost i mogu se ostaviti bez nadzora. Prije nego što odaberete kamin, morate imati jasnu ideju za što ćete koristiti kamin. Nastaviti

Kaminski umetci imaju veću učinkovitost i mogu se ostaviti bez nadzora. Prije nego što odaberete kamin, morate imati jasnu ideju za što ćete koristiti kamin. Ako će služiti kao dodatak interijeru stana, ili će služiti uglavnom za grijanje. U prvom slučaju nepotrebno je kupovati kaminski umetak veće kvalitete i baviti se najvećom učinkovitošću, nepropusnošću ložišta itd.

U drugom slučaju biramo kvalitetan kaminski uložak i kaminsku oblogu koji će dugi niz godina jamčiti nesmetano grijanje. Postupak za kamin: definirati i izmjeriti mjesto gdje će se kamin postaviti, prema namjeni kamina, pripremiti rupe za distribuciju zraka i priključak npr.vodovodne cijevi za grijanje vode, zatim izolirati zid iza kaminskog uloška, ​​postaviti postolje za kamin, zatim postaviti kaminski uložak koji je spojen na dimnjak, spojiti vodovodnu instalaciju i razvod toplog zraka. Slijedi ugradnja kamina.

ukupno 1 Proizvodi

Čekate na novosti? Napišemo Vam!