TATAREK TSP100 Regulator temperature pumpe

Regulator temperature uključuje cirkulator centralnog grijanja kada se temperatura koju je postavio korisnik poveća ... više

Identifikator proizvoda: 46020080
Cijena dostave: 6,00 €
Ekspedicija 5-15 radnih dana
67,68
54,14 € bez PDV-a
Vlasnik certifikata kvalitete
Sigurno kartično plaćanje
Više od 10 godina iskustva u struci

TATAREK TSP100 Regulator temperature pumpe

Regulator temperature uključuje cirkulator centralnog grijanja kada se temperatura koju je postavio korisnik poveća. TSP-100 je energetski učinkovit i pouzdan regulator pumpe za grijanje dizajniran da automatski ili ručno uključuje i isključuje cirkulator u skladu sa postavljenom temperaturom.
Upravljačka jedinica može upravljati opremom s maksimalnom snagom do 600 W. Cjelokupna regulacija temelji se na mjerenju temperature vode na dovodu instalacije centralnog grijanja u rasponu od 25 °C do 85 °C.Upravljačka jedinica može raditi u dva načina rada, koji se mogu odabrati na ploči pomoću prekidača MANUAL/AUTO.
U slučaju automatskog načina rada, pumpa se potpuno automatski uključuje ili isključuje kada temperatura premaši temperaturu koju je postavio korisnik.
Odabir temperature vrši se pomoću okretnog gumba na upravljačkoj ploči s temperaturnom skalom. Uključivanje i rad pumpe u automatskom načinu rada signalizira se paljenjem odgovarajuće diode s oznakom AUTO.
ručni način rada dostupan je nakon odgovarajućeg postavljanja prekidača MANUAL/AUTO. Ovaj način rada se signalizira paljenjem odgovarajuće diode s oznakom MANUAL. Nakon prelaska na ovaj način rada, moguće je ručno uključiti ili isključiti pumpu.

Osnovne funkcije regulatora
-Rad CH crpke u automatskom načinu rada, na temelju temperature koju je postavio korisnik,
-Mogućnost rada u ručnom načinu rada, tijekom kojeg crpka radi neprekidno. Omogućuje hitan rad crpke u slučaju oštećenja senzora temperature ili kvara automatskog načina rada,
-Energetski učinkovit i pouzdan,
-Jednostavan za sastavljanje i jednostavan za rukovanje.
Po pojedinačnoj narudžbi, ovaj regulator može biti opremljen parametrima obrnutog rada pumpe, koji će omogućiti rad pumpe za punjenje PTV-om (uključivanje pumpe kada temperatura padne ispod zadane vrijednosti). Označava se oznakom TSP-200.

Osnovni tehnički parametri

Vlast230 V/50 Hz
Ulazna snaga bez opterećenja1 W
Maksimalna sklopna snaga600 W
Sobna temperatura0 °C40 °C
Broj izlaza za regulaciju cirkulacijske pumpe (ventila).1 × 500 W/230 V/50 Hz
Broj temperaturnih senzora1
Raspon podešavanja temperature25 °C 85 °C
Točnost podešavanja temperature2 °C
Temperaturna otpornost senzora-25 °C 100 °C
Osigurač 2,5 A/250 V s odgodom
Stupanj pokrivenostiIP40
Dimenzije 110 × 70 × 40

Ekskluzivni uvoznik za Republiku Češku: MBTerm-krby s.r.o.

Parametri

Od ovog brenda

Još od TATAREK