IZOLIRANI DIMNJAK KK 0,6 MM

Sistemski dimnjaci oznake KK 0,6 namijenjeni su odvodu dimnih plinova za goriva kao što su lož ulje, prirodni plin, loživi plin, propan butan, drvo (otvoreni uređaj) i dr. Nastaviti

Sistemski dimnjaci oznake KK 0,6 namijenjeni su odvodu dimnih plinova za goriva kao što su lož ulje, prirodni plin, loživi plin, propan butan, drvo (otvoreni uređaj) i dr. Svi dijelovi izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika debljine 0,6 mm i 0,8 mm ovisno o promjeru. Kućište je izrađeno od sjajnog nehrđajućeg čelika debljine lima 0,5. Uzdužni spojevi su strojno zavareni u zaštitnoj atmosferi, čime je osigurana visoka čvrstoća i trajnost spoja. Debljina izolacije je 40 ili 50 mm.
Sustav se odlikuje malim zahtjevima za instalacijskim prostorom, malom težinom, malim prostorom za rukovanje, visokom varijabilnošću i posebno brzom i ekonomičnom instalacijom.Sustav uključuje niz sidrenih elemenata za praktičnu i brzu ugradnju. Dimnjaci su u funkciji odmah nakon postavljanja.
Po želji se površina dimnjaka može plastificirati u RAL nijansu

Upotreba:
- pogodan za odvod dimnih plinova iz uređaja koji koriste goriva kao što su lož ulje, prirodni plin, LPG, propan butan, drvo (otvoreni uređaj).
- pogodan za postavljanje na fasadu
- pogodan za unutarnju montažu

Označavanje dimnjačkog sustava prema ČSN EN 1443 T400 N1 W 3 G100

Materijal: unutarnja obloga od nehrđajućeg čelika 1.4404 / vanjsko kućište od nehrđajućeg čelika 1.4301

Ekskluzivni uvoznik za Republiku Češku: MBTerm-krby s.r.o.

ukupno 281 Proizvodi

Čekate na novosti? Napišemo Vam!