IZOLIRANI DIMNJAK KK 1,0 MM SPIROFLEX

Sistemski dimnjaci oznake KK 1,0 namijenjeni su za odvod dimnih plinova za sve vrste goriva kao što su lož ulje, prirodni plin, loživi plin, propan butan, drvo, ugljen, koks i dr. Nastaviti

Sistemski dimnjaci oznake KK 1,0 namijenjeni su za odvod dimnih plinova za sve vrste goriva kao što su lož ulje, prirodni plin, loživi plin, propan butan, drvo, ugljen, koks i dr. Svi dijelovi izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika debljine 1,0 mm. Obloga je izrađena od sjajnog nehrđajućeg čeličnog lima debljine 1,0. Uzdužni spojevi su strojno zavareni u zaštitnoj atmosferi, čime je osigurana visoka čvrstoća i trajnost spoja. Debljina izolacije je 40 ili 50 mm. 100 mm dugački vratni spojevi pojedinačnih dijelova osiguravaju nepropusnost i izvrsnu čvrstoću čak i pri visokim temperaturama.
Sustav se odlikuje malim zahtjevima za instalacijskim prostorom, malom težinom, malim prostorom za rukovanje, visokom varijabilnošću i posebno brzom i ekonomičnom instalacijom.Sustav uključuje niz sidrenih elemenata za praktičnu i brzu ugradnju. Dimnjaci su u funkciji odmah nakon postavljanja.
Po želji se površina dimnjaka može plastificirati u RAL nijansu

Upotreba:
- pogodan za odvod dimnih plinova iz uređaja koji sagorijevaju sve vrste goriva kao što su lož ulje, prirodni plin, LPG, propan butan, drvo, ugljen, koks....
- pogodan za postavljanje na fasadu
- pogodan za unutarnju montažu
- pogodno za vertikalni dimovod (npr. u bungalovu), dimnjak ugrađen direktno iznad kaminskog umetka ili peći - nema potrebe za dijelom za čišćenje, T-komad..= vrlo niska cijena!

Označavanje dimnjačkog sustava prema ČSN EN 1443 T400 N1 W 3 G100

Materijal: unutarnja obloga od nehrđajućeg čelika 1.4404 / vanjsko kućište od nehrđajućeg čelika 1.4301

Ekskluzivni uvoznik za Republiku Češku: MBTerm-krby s.r.o.

ukupno 1 Proizvodi

Čekate na novosti? Napišemo Vam!